Ring til mig på +45 22 933 811

Rudis blog om kropsterapi

Stress smitter

Stress smitter

Stress smitter helt enormt. Når du oplever stress i dit liv, og det gør vi alle sammen fra tid til anden, handler det om, fysisk eller psykiske ubalance mellem dine ressourcer, og det der sker omkring dig. Normalt løser vi bare ”problemet” og kommer videre, men nogle gange bider stressen sig fast. Når det sker, bliver stress rent faktisk ”smitsomt”, og får konsekvenser for både dig og dine nærmeste.

Sådan blev Karina stressfri med kropsterapi

Sådan blev Karina stressfri med kropsterapi

Sådan blev Karina stressfri med kropsterapi Rudi Sorgenfri, Totum Kropsterapeut, København Stress fylder mere og mere hos den enkelte. Tager vi et kig på tallene fra Sundhedsstyrelsens rapport Danskernes Sundhed, er 25 pct. af den danske befolkning stresset. Det...

Pauser afhjælper stress

Pauser afhjælper stress

Pauser afhjælper stress Hvor mange pauser har du på en normal arbejdsdag? Rudi Sorgenfri, Totum Kropsterapeut, København Husk pauserne. Ja, det er temmeligt banalt, men stadig svært for mange. Her i blandt jeg selv. Jeg skal selv huske at minde mig selv om, at holde...

Mød dit indre barn

Mød dit indre barn

Din krop fortæller mere, end du måske lige går og tror. I dine første leveår skabes kontakten og forbindelsen mellem din hjerne og din krops muskler. Denne kontakt er med til at forme både din fysiske og psykiske karakter, og fortæller en masse om, hvornår du har følt dig støttet eller svigtet.

Grænser og bevidsthed

Grænser og bevidsthed

Den sunde grænsesætning handler om bevidsthed.

 Bevidstheden om, hvor du mærker grænsen fra. Er din grænsesætning styret fra dit hjerte med kærlighed til dig selv og andre?

 Eller er dine grænser styret af frygt eller den barnlige egoisme?

Stress og motion

Stress og motion

Der er mange myter omkring stress, og hvorvidt det er en god idé at dyrke motion, når man er stresset. Ja, motion aktiverer også kroppens stressrespons, men så længe motionen gør dig glad og ikke føles som en sur pligt, kan den rent faktisk have en gavnlig effekt på stress. Motion øger rent faktisk sin robusthed ift. stress, men husk pauserne.

Skam traumatiserer

Skam traumatiserer

Skam handler om kærlighed. Følelsen af skam er tæt forbundet til mindreværd og grundlægges i alle de gange, hvor du ikke har følt dig elsket, når du dybest set bare har udtrykt dit behov og sat din grænse. Skam heales ved, at du lærer at elske dig selv for lige præcis den du er.

Hvor stort er dit indre rum?

Hvor stort er dit indre rum?

Mine klienter kommer typisk forbi min klinik, fordi de gerne vil have ting til at gå væk, ex. smerter, mindre behagelige følelser som vrede, ked af det-hed, angst og frygt eller knuden i maven og brystkassen. Men skal ting gå væk?

Stress og din gode ven vagusnerven

Stress og din gode ven vagusnerven

Når stressbelastningen omkring dig bliver for omfattende, får vagusnerven ikke tilpas stimulering til at opretholde kroppens mest basale funktioner omkring immunforsvaret og og fordøjelsen. Jeg har…

Hvad er smerter? Hvorfor har jeg ondt?

Hvad er smerter? Hvorfor har jeg ondt?

Avvv – Hvorfor har jeg smerter? Det spørgsmål bliver jeg jævnligt præsenteret for af mine klienter, både under vores indledende samtale og under den kropsterapeutiske massage på briksen. Når jeg bliver mødt…

Online Tidsbestilling

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte mig ganske gratis på mail eller tlf. 22 933 811 for at høre nærmere eller book en tid online.