Ring til mig på +45 22 933 811

Referencer

Er du i tvivl om jeg kan hjælpe dig?

Her er et udpluk af, hvad mine klienter fortæller om deres oplevelser af mine kropsterapeutiske behandlinger. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig her eller tlf: 22 933 811.

Rudi skrev til mig for 1,5 måned siden, at han havde en ide til at fjerne mine hævelser (og de var voldsomme – ødem- og stofskifterelateret). Jeg var skeptisk men samtidig også desperat og villig til at prøve ALT. Nu kan jeg slet ikke få hænderne ned at bare glæde. Af hjertet tak.

Sarah Lindasdatter Troelsen Krarup

EM og VM Vægtløfter og CrossFit atlet

Jeg har været hos Rudi en del gange efterhånden med alt fra gener i knæ, albue, skulder og en lænd der var overspændt. Hver gang jeg har haft en behandling har Rudi formået at fjerne det, der har generet mig og behandlingerne har haft stor betydning for mine resultater, som jeg har opnået i Crossfitverdenen.

Claus Jensen

CrossFit atlet , Butcher’s Master Competition Team

I tweaked my back during a squat session and it really locked up on me. I had heard great things about Rudi’s treatments, and they all proved to be true. He immediately knew what was going on with me. His sports background is a real plus for athletes. I was much improved after the session and continued to improve at home. He can be very gentle, but also has the strength to stretch and manipulate a 90kg guy like me – which is great. I highly recommend Rudi if you’re in any kind of muscular pain. I will be going back myself! Thanks Rudi!

Scott Graham

Personal Trainer

Jo tak…både min krop og jeg selv har i den grad reageret på behandlingen. Jeg måtte i DEN grad køre på rutinen i dag, da jeg følte, jeg var helt i min egen verden og sindet og kropen kørte på højtryk. Men det har været en god dag.

Derudover havde jeg her til aften en kontrovers med mit teleselskab. Den anden dag var jeg af en super flink fyr i servicecentret blevet lovet et nyt Stick til mit mobile bredbånd som var gået i stykker, men som ekspedienten i forretningen ikke ville give mig med mindre jeg betalte kr. 850,- ud over at han var MEGET ubehøvlet.

Efter flere telefonsamtaler hvor jeg venligt men ret bestemt opsagde alle mine abonnementer på både mobilt internet, trådløst internet og til sidst min telefon (kunne ikke gøre det i samme opkald….underligt) kunne alting pludseligt lade sig gøre. Det skal siges, at jeg gennem de sidste 15 år har lagt ca. Kr. 200.000,- hos teleselskabet med hele familiens forbrug og indkøb af telefoner og Ipads. Nu kunne jeg både få Stick gratis plus et nyt simkort og få nedsat prisen på internettet samtidig med, at hastigheden blev opgraderet….så jeg sparede på Stick og ydelse på internet det næste år præcis prisen på et klippekort til behandlinger… og her er de vist noget bedre givet ud. Selskabet tjener STADIG en masse på mig…men jeg stod op for mig selv og det er en sejr for mig.

Havde det været for ikke ret længe siden, havde jeg bare “accepteret”, at jeg SELVFØLGELIG var nødt til at betale, selvom jeg vidste, jeg havde ret i at “kræve” det, jeg var blevet lovet.

Lone De Bie

Jeg følte mig så lettet bagefter… En vild og intens oplevelse af, at kunne mærke, at Rudi hjalp mig med at slippe gamle følelser og jeg efterfølgende ryger ned i dejlig ro, en indre ro.

Santhi Pallesen

Super skøn behandling. Var så afslappet bagefter at jeg næsten ikke kunne rejse mig. Rudi fandt de ømme punkter og fik løsnet godt op for kroppen. Kan varmt anbefales.

Diana Walker

Rudi er et varmt og lyttende menneske, hjælpsom og medfølende. Det afspejler hans behandling og professionelle arbejde også. Jeg kan varmt anbefale Rudi . Glæder mig til næste behandling.

Pia Dyring Nimb

Jeg kan på det varmeste anbefale Rudi. Man er i trygge hænder og rammer, og føler allerede efter 1 behandling en væsentlig lettelse. Eneste ulempe; man kunne godt gå hen og blive afhængig af behandlingerne.

Charlotte Illum

Fantastisk behandling som löser spänningar som jag inte ens visste att jag hade. Mår så bra efteråt. Stressen är borta och jag kan andas riktigt djupt. Känner mig fylld av energi.

Eva Aura

Er lige kommet hjem efter en dybtgående og professionel behandling. Min krop og mit sind er nu klar til at modtage verden med fornyet energi og modstandskraft. Tak, Rudi.

Liva Echwald-Tijsen

Rudi havde længe foreslået mig at jeg kiggede forbi, så jeg kunne blive bedre til vægtløftning. Nu ville jeg ønske jeg var startet tidligere, for hvor er der dog sket meget.

Min højre arm kunne jeg ikke låse, hvilket jo naturligt gjorde det lidt svært for mig at holde vægtstangen stabilt over hovedet. Min arm kan strækkes nu og næsten låse.

Min squat er også blevet 100% bedre. I det hele taget har jeg kun gode ting at sige om Rudi. Han er en fantastisk behandler på alle planer.

Kira Gall Henriksen

Vægtløfter og CrossFit atlet

Jeg havde oplevet en del kraftige psykiske ting i mit liv gennem et stykke tid. Derfor valgte jeg at få en tid hos Rudi. Jeg ved af erfaring at psykiske, stærke oplevelser, så som sorg, vrede og stress kan sætte sig fysisk i kroppen. Allerede efter en behandling kunne jeg mærke, at Rudi havde fået løsnet op for diverse spændinger omkring mit solar plexus og min brystkasse. Det blev ligesom ”lettere at være mig”. Både fysisk og psykisk.

Fantastisk at kunne føle afspænding af systemet efter blot en behandling. Tak for det!

Anne Ryom

Hjertesanger, Storyteller, Musikolog

Thumps up! God, lidt alternativt, men vanvittig effektiv behandling af en fyr der virkelig har styr på kroppen. Jeg har haft en flænge i højre meniske og blevet opereret for dette i juni 2014. Efterfølgende er jeg gået igang med crossfit igen fra september 2014. Det er blevet mit svage punkt og oftest der hvor jeg bliver mindet om at jeg har givet den for meget gas.

Jeg fik problemer på ydersiden at knæet en uge før, jeg skulle til en stor konkurrence i Frankrig; jeg var bange for, at det var løberknæ eller en større overbelastningsskade. Jeg fik anbefalet Rudi af en nede fra Butchers, hvilket jeg gjorde brug af. Behandlingen var anderledes end, hvad jeg har prøvet mange steder, og jeg var sgu nok lidt skeptisk. Jeg fik ca. 1 time og 15 min behandling, hvor han kom hele kroppen igennem, og han gav mig tilmed lov at træne bagefter, da han har den filosofi, at kroppen er et redskab man skal bruge!

Han har en utrolig ro i hans arbejde og jeg blev meget imponeret over de ting, han kunne se om mig med andre skavanker ud fra ting han fandt i hans gennemgang af kroppen. Vi aftalte at snakkes ved om 2-3 dage efter… Jeg skrev til Rudi om tirsdagen igen og forklarede, at det var blevet bedre, men at det stadig generede mig. Han gav mig en tid samme dag om aftenen, hvor jeg fik en times behandling. Her var jeg også selv blevet bedre til at slappe af og give slip under behandlingen. Han har en stor kropsforståelse og bruger nogle fantastiske teknikker!

Nå men sagens kerne er jo, at jeg kom til French Throwdown 2015, hvor jeg bl.a. fik ny PR i jerk og holdet klarede sig pisse godt indtil en af mine holdkammerater kom til skade… Da jeg kom hjem skrev jeg også til ham at han havde fået en ny kunde. Han er vanvittig service minded, meget opmærksom og interesseret i ens resultater. Selv i dag hvor jeg er på vej til Silkeborg for at konkurrerer i morgen får jeg en “Held og lykke” med på vejen.

Amanda Lindeberg Mathiasen

Crossfitatlet på Butcher’s Lab Konkurrencehold og Fysioterapeut

Online Tidsbestilling

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte mig ganske gratis på mail eller tlf. 22 933 811 for at høre nærmere eller book en tid online.

Oplev mindre stress og smerter!

Gør som mere end 1.000 andre. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få lette og effektive øvelser og inspiration, der reducerer din krops og dit sinds stresstilstand. 

Tak for din tilmelding til mit nyhedsbrev!