Vi hjælper dig til at slippe stress, smerter og traumer

Er du i tvivl om vi kan hjælpe dig videre?

Fremfor, at Laila og Rudi fortæller, hvor fortræffeligt kropsterapi er, og hvordan det kan hjælpe dig, vil det måske give mere ro i maven at læse om vores klienters oplevelser af kropsterapeutiske behandlinger hos Rudi Sorgenfri Kropsterapi.

Har du spørgsmål til om vi kan hjælpe dig, er du altid velkommen til at kontakte Rudi på tlf: 22 933 811.

 

 

Læs hvad vores klienter fortæller:

 

En af de tanker jeg havde da jeg fik behandling af Rudi var hvor dygtig han var.

Jeg har været igennem et længere periode, hvor både min hjerne og min krop på det kraftigste sagde stop, og ganske enkelt nægtede at samarbejde. Selv om jeg selv er behandler, og kender symptomerne kunne jeg ikke se mig ud af det, jeg var forvirret, utryg og jeg viste at jeg havde brug for hjælp.

Med det samme jeg lagde mig på briksen og mærkede Rudis hænder på min nakke, følte jeg mig tryg. Min krop gav efter, og sank dybt ned i briksen. I den følgende time blev jeg ført på opdagelse i krop og sind. Jeg blev bevidstgjort om de barndomstraumer, der lå i min krop, og blev professionelt og omsorgsfuldt ledt hen til et sted, hvor jeg kunne rumme, og udtrykke en stor sorg, jeg havde båret med mig, over at have mistet et familiemedlem.

Efter behandlingen forsvandt symptomerne, og energien vendte tilbage til kroppen, jeg kunne trække vejret igen.

Rudi har min varmeste anbefaling, og er meget kompetent som kropsterapeut og behandler.

Ronni Vistisen

krop- og psykoterapeut, Det terapeutiske rum

Jeg er en kvinde på 79 år. Jeg kontaktede Rudi, idet jeg håbede, at han med sin metode, med pulsering og samtale kunne hjælpe mig.

Det blev et meget fantastisk forløb.

Jeg var for fire år siden, kommet i kontakt med en stor sorg, som jeg ikke kunne komme fri af. Desuden manglede jeg kontakt til min kærlige side.

Gennem fem sessioner hos Rudi, fik jeg kontakt med den lille pige, og også med mig selv som baby. Det sidste udløste den sorg, jeg bar på, nemlig sorgen over ikke at være ønsket. Det blev en stor lettelse for mig. Desuden fik jeg kontakt med min mors kærlighed til mig, hvilket giver mig kontakt til min egen kærlighed.

Jeg er meget taknemmelig for den hjælp, jeg fik. Det har givet mig en stor frihed. Det har også givet mig mere energi.

Så endnu engang, vil jeg sige dig, Rudi, tak for den fantastiske hjælp.

Selv i min høje alder, er det muligt, at få lagt nogle gamle traumer bag sig.

Birthe Sine Jepsen

Jeg skulle prøve totum kropsterapi, for at finde ind til mit indre barn. Jeg tænkte at det nok var umuligt, fordi jeg overhoved ikke er i kontakt med mine følelser, og fordi der ligsom er blokeret mellem mit hoved og min krop.

Men Rudi hjalp mig helt derind, hvor det var helt skrøbeligt.

Meget mere livagtigt end jeg nogensinde kunne ha forestillet mig.

Virkelig en vild oplevelse, og jeg gik hjem med en masse svar, også svar på spørgsmål jeg ikke vidste jeg havde.

Rudi er allerede bliver anbefalet videre herfra

Rebecca Olsen

Jeg fik, ved hjælp af Rudi’s indfølende og intuitive terapi, kontakt med gemte og glemte oplevelser, der var lagret i kroppen og fik dem belyst og forløst.

Jeg følte mig tryg, og passet på under sessionen, og jeg gik derfra med en dejlig ro i sindet , og en krop, der gjorde noget mindre ondt.

Lisbeth Ludvig

Rudi kan hjælpe mig til at forstå, og arbejde med den `indre uro/kroniske stress` som jeg har kæmpet med det meste af mit voksne liv – her er der intet jeg kan skjule – jeg oplever at jeg bliver set, mødt, og hørt lige som den jeg er, fra gang til gang!

Empati, faglig dygtig, tryghed og tillid – er fine ord til at beskrive Rudis behandlinger. TAK for dine skarpe input – og hjælpen gennem behandlingerne.

Vibeke Schellerup

Dagen inden min musikeksamen var min stemme næsten væk. En stressreaktion, slog Rudi fast og tilbød at hjælpe mig.

Det var en meget sjælelig oplevelse, og jeg gik lettet derfra. Dagen efter var min stemme tilbage.

Jeg kan på det varmeste anbefale andre at forkæle sin krop og sjæl med en behandling hos Rudi.

Susanne Østerlid

Rudi var den, der fik mig til at tænke klart og se fremad, da jeg efter 23 år som selvstændig måtte se i øjnene, at den økonomiske krise også havde ramt mig, blev det også til en personlig identitetskrise.

Han var empatisk, professionel og hurtig til at forstå sagens kerne og arbejde ud derfra. Han gav mig en sikker guidning ud af en mørk tid. En fast støtte, som jeg uden betænkeligheder kunne have tilllid til. Lige hvad jeg havde brug for. Han hjalp mig med at flytte fastgroede grænser på både det personlige og professionelle plan. Lige hvad jeg – under forløbet fandt ud af – at jeg havde brug for. Mit forløb med Rudi er derfor en væsentlig årsag til at jeg igen med succes kan arbejde med det, jeg brænder for.

Han gav mig personligt livsmod og proffesionelt gå-på-mod. Han gav mig selvindsigt og “værktøjer”, som jeg stadig bruger.

Pernille Agerholm

Jeg kan på det allerkraftigste anbefale Rudi.

Jeg har fået to fantastiske behandlinger hvor vi gik direkte til stålet og kernen af problemerne.

Rudi er enormt empatisk, hviler i sig selv og derfor føler man sig fra start i trygge hænder hos ham.

Casper Falkenstrøm

Det var en fantastisk oplevelse at være til behandling hos Rudi. Jeg følte mig meget mødt og jeg følte at jeg virkelig kunne åbne op.
Jeg oplevede behandling som en art symfoni. En komposition der udviklede sig i rummet og voksede. Jeg oplevede et frirum og en kontakt som jeg aldrig har oplevet før og jeg er meget taknemmelig. Den behandling åbnede et rum som jeg siden hen har kunne arbejde med for at komme i kontakt med en dybere sensitivitet i mig selv.
Jeg er meget taknemmelig
Vincent Bue Brøndum

En behandling hos Rudi rummer alt det jeg har brug for og længes efter – at blive mødt i alt jeg er med bevidsthed, nærvær og kærlighed.

Rudi har en usædvanlig indføling og evne til at skabe et rum af tillid. Den tillid der giver mod til at være i sværere og dybere følelser,

– I det møde åbnes nye indsigter, store forløsninger, taknemmelighed og glæde.

Gitte Vestergaard

Rudi skrev til mig for 1,5 måned siden, at han havde en ide til at fjerne mine hævelser (og de var voldsomme – ødem- og stofskifterelateret).

Jeg var skeptisk men samtidig også desperat og villig til at prøve ALT. Nu kan jeg slet ikke få hænderne ned at bare glæde. Af hjertet tak.

Sarah Lindasdatter Troelsen Krarup

Jurist

Jeg har været hos Rudi en del gange efterhånden med alt fra gener i knæ, albue, skulder og en lænd der var overspændt. Hver gang jeg har haft en behandling har Rudi formået at fjerne det, der har generet mig og behandlingerne har haft stor betydning for mine resultater, som jeg har opnået i Crossfitverdenen.

Claus Jensen

CrossFit atlet , Butcher’s Master Competition Team

I tweaked my back during a squat session and it really locked up on me. I had heard great things about Rudi’s treatments, and they all proved to be true. He immediately knew what was going on with me. His sports background is a real plus for athletes. I was much improved after the session and continued to improve at home. He can be very gentle, but also has the strength to stretch and manipulate a 90kg guy like me – which is great. I highly recommend Rudi if you’re in any kind of muscular pain. I will be going back myself! Thanks Rudi!

Scott Graham

Personal Trainer

Jo tak…både min krop og jeg selv har i den grad reageret på behandlingen. Jeg måtte i DEN grad køre på rutinen i dag, da jeg følte, jeg var helt i min egen verden og sindet og kropen kørte på højtryk. Men det har været en god dag.

Derudover havde jeg her til aften en kontrovers med mit teleselskab. Den anden dag var jeg af en super flink fyr i servicecentret blevet lovet et nyt Stick til mit mobile bredbånd som var gået i stykker, men som ekspedienten i forretningen ikke ville give mig med mindre jeg betalte kr. 850,- ud over at han var MEGET ubehøvlet.

Efter flere telefonsamtaler hvor jeg venligt men ret bestemt opsagde alle mine abonnementer på både mobilt internet, trådløst internet og til sidst min telefon (kunne ikke gøre det i samme opkald….underligt) kunne alting pludseligt lade sig gøre. Det skal siges, at jeg gennem de sidste 15 år har lagt ca. Kr. 200.000,- hos teleselskabet med hele familiens forbrug og indkøb af telefoner og Ipads. Nu kunne jeg både få Stick gratis plus et nyt simkort og få nedsat prisen på internettet samtidig med, at hastigheden blev opgraderet….så jeg sparede på Stick og ydelse på internet det næste år præcis prisen på et klippekort til behandlinger… og her er de vist noget bedre givet ud. Selskabet tjener STADIG en masse på mig…men jeg stod op for mig selv og det er en sejr for mig.

Havde det været for ikke ret længe siden, havde jeg bare “accepteret”, at jeg SELVFØLGELIG var nødt til at betale, selvom jeg vidste, jeg havde ret i at “kræve” det, jeg var blevet lovet.

Lone De Bie

Jeg følte mig så lettet bagefter… En vild og intens oplevelse af, at kunne mærke, at Rudi hjalp mig med at slippe gamle følelser og jeg efterfølgende ryger ned i dejlig ro, en indre ro.

Santhi Pallesen

Rudi er et varmt og lyttende menneske, hjælpsom og medfølende. Det afspejler hans behandling og professionelle arbejde også. Jeg kan varmt anbefale Rudi . Glæder mig til næste behandling.

Pia Dyring Nimb

Fantastisk behandling som löser spänningar som jag inte ens visste att jag hade. Mår så bra efteråt. Stressen är borta och jag kan andas riktigt djupt. Känner mig fylld av energi.

Eva Aura

Super skøn behandling. Var så afslappet bagefter at jeg næsten ikke kunne rejse mig. Rudi fandt de ømme punkter og fik løsnet godt op for kroppen. Kan varmt anbefales.

Diana Walker

Jeg kan på det varmeste anbefale Rudi. Man er i trygge hænder og rammer, og føler allerede efter 1 behandling en væsentlig lettelse. Eneste ulempe; man kunne godt gå hen og blive afhængig af behandlingerne.

Charlotte Illum

Er lige kommet hjem efter en dybtgående og professionel behandling. Min krop og mit sind er nu klar til at modtage verden med fornyet energi og modstandskraft. Tak, Rudi.

Liva Echwald-Tijsen

Rudi havde længe foreslået mig at jeg kiggede forbi, så jeg kunne blive bedre til vægtløftning. Nu ville jeg ønske jeg var startet tidligere, for hvor er der dog sket meget.

Min højre arm kunne jeg ikke låse, hvilket jo naturligt gjorde det lidt svært for mig at holde vægtstangen stabilt over hovedet. Min arm kan strækkes nu og næsten låse.

Min squat er også blevet 100% bedre. I det hele taget har jeg kun gode ting at sige om Rudi. Han er en fantastisk behandler på alle planer.

Kira Gall Henriksen

Vægtløfter og CrossFit atlet

Jeg havde oplevet en del kraftige psykiske ting i mit liv gennem et stykke tid. Derfor valgte jeg at få en tid hos Rudi. Jeg ved af erfaring at psykiske, stærke oplevelser, så som sorg, vrede og stress kan sætte sig fysisk i kroppen. Allerede efter en behandling kunne jeg mærke, at Rudi havde fået løsnet op for diverse spændinger omkring mit solar plexus og min brystkasse. Det blev ligesom ”lettere at være mig”. Både fysisk og psykisk.

Fantastisk at kunne føle afspænding af systemet efter blot en behandling. Tak for det!

Anne Ryom

Hjertesanger, Storyteller, Musikolog

Thumps up! God, lidt alternativt, men vanvittig effektiv behandling af en fyr der virkelig har styr på kroppen. Jeg har haft en flænge i højre meniske og blevet opereret for dette i juni 2014. Efterfølgende er jeg gået igang med crossfit igen fra september 2014. Det er blevet mit svage punkt og oftest der hvor jeg bliver mindet om at jeg har givet den for meget gas.

Jeg fik problemer på ydersiden at knæet en uge før, jeg skulle til en stor konkurrence i Frankrig; jeg var bange for, at det var løberknæ eller en større overbelastningsskade. Jeg fik anbefalet Rudi af en nede fra Butchers, hvilket jeg gjorde brug af. Behandlingen var anderledes end, hvad jeg har prøvet mange steder, og jeg var sgu nok lidt skeptisk. Jeg fik ca. 1 time og 15 min behandling, hvor han kom hele kroppen igennem, og han gav mig tilmed lov at træne bagefter, da han har den filosofi, at kroppen er et redskab man skal bruge!

Han har en utrolig ro i hans arbejde og jeg blev meget imponeret over de ting, han kunne se om mig med andre skavanker ud fra ting han fandt i hans gennemgang af kroppen. Vi aftalte at snakkes ved om 2-3 dage efter… Jeg skrev til Rudi om tirsdagen igen og forklarede, at det var blevet bedre, men at det stadig generede mig. Han gav mig en tid samme dag om aftenen, hvor jeg fik en times behandling. Her var jeg også selv blevet bedre til at slappe af og give slip under behandlingen. Han har en stor kropsforståelse og bruger nogle fantastiske teknikker!

Nå men sagens kerne er jo, at jeg kom til French Throwdown 2015, hvor jeg bl.a. fik ny PR i jerk og holdet klarede sig pisse godt indtil en af mine holdkammerater kom til skade… Da jeg kom hjem skrev jeg også til ham at han havde fået en ny kunde. Han er vanvittig service minded, meget opmærksom og interesseret i ens resultater. Selv i dag hvor jeg er på vej til Silkeborg for at konkurrerer i morgen får jeg en “Held og lykke” med på vejen.

Amanda Lindeberg Mathiasen

Crossfitatlet på Butcher’s Lab Konkurrencehold og Fysioterapeut