Vi hjælper dig til at slippe stress, smerter og traumer

PTSD-behandling, København

 

Har du brug for PTSD-behandling, København?

 

 

Behandling af PTSD er sikkert noget af det sidste, du gerne vil. For alene det at sætte ord på, at du måske har PTSD, føles meget grænseoverskridende for de fleste.

Det kan også være, at du er i tvivl, om den mentale smerte, du føler, er PTSD.

Mange, der lider af PTSD, kan se sig selv i de her udsagn:

  • Jeg kan ikke holde ud at være sammen med andre mennesker. For jeg fortjener ikke deres kærlighed
  • Min krop er i alarmberedskab hele tiden, selv om jeg ikke ved, hvad det er, jeg skal beskytte mig selv mod. Eller også kæmper jeg hele tiden for ikke at huske det
  • Jeg har set eller gjort noget forfærdeligt, og derfor er jeg ikke værd at elske

Hvis du er bange for, at du har PTSD, er vi kede af at sige det, men så har du det sikkert, og så har du brug for behandling. For PTSD er på ingen måde en diagnose, nogen søger, fordi de har lyst. Og selv om du måske ikke tror, at alt kan blive godt igen – og at livet igen kan blive værd at leve – så ved vi, at der også er en vej til dig.

Vi har behandlet mange mennesker, der har været udfordret i deres opvækst og ikke følt sig elsket af sine nærmeste. Kvinder og mænd, som har været fanget i forhold, hvor deres selvværd er taget fra dem. Soldater eller torturofre med ar på sjælen fra krigens rædsler og mødet med de mørkeste sider af mennesket – alle PTSD-ramte, og vi har fået dem tilbage til livet.

Alternativ behandling har jeg aldrig troet på!

Under mit behandlingsforløb ved Rudi, mærkede jeg efter hver behandling en lethed, en følelse af en byrde, der var fjernet fra mine skuldre.

Jeg var oprigtig blevet lyttet til, og jeg mærkede under behandlingen fysiske ubeskrivelige reaktioner, men den tryghed og ro som Rudi udviste gjorde forskellen.

Her var jeg ikke bange for at give slip og være mig selv. Jeg gik fra alle behandlinger med et smil på læben og endnu bedre – nogle værktøjer til at kunne tackle de kommende situationer.

Jeg tror på, at den største gevinst for mig, og det der har gjort forskellen for mig i forløbet, har været tilliden til Rudi. Jeg husker, at jeg til en behandling havde det så skidt; en svær samtale efterfulgt at nogle fysiske dybe tryk i behandlingen, som gjorde så ondt, men det eneste jeg tænkte undervejs var: Der sker ikke noget, Rudi er her jo.

Thomas Kristensen

Markedschef

Hvad er PTSD?

 

PTSD, post traumatisk stress syndrom, nævnes ofte i forbindelse med soldater, der har været på skarpe missioner og skammer sig over, hvad de har gjort, eller mennesker der har været udsat for et overgreb.

Jo kortere tid du har oplevet din belastning, jo lettere er det for dig at forløse smerten og de traumer, du har oplevet. Mere komplekst bliver det, når din belastning har varet så lang tid, at du har vænnet dig til en tilværelse, hvor alle alarmklokker altid er tændt. Det kan være relationsproblemer eller ligefrem omsorgssvigt i barndommen, at blive mobbet over en længere periode eller at leve sammen med en, der har adfærdsforstyrrelser og en dyssocial personlighedsstruktur. Det man tidligere kaldte psykopat.

Når der er tale om en belastning, der foregår over en længere periode – måske ligefrem over flere år – er der markant større risiko for, at du vænner dig til at være i alarmberedskab hele tiden og udvikler kronisk PTSD. Og dine traumer og chok skal bearbejdes. Bliver de ikke det, kommer du til at gentage dem inde i dit hoved resten af dit liv. Som en grammofonplade, der kører i hak. Hvor volumen bliver ved med at stige.

Især er det alvorligt, hvis du har oplevet belastningen og svigtet som barn. For børn har ingen muligheder for at slippe væk og ved ikke, at det, de oplever, er helt forkert. Derfor tror mange børn med PTSD, at livet bare skal være sådan. Har du lært det som barn, vil du blive ved med at tro på det, indtil du får det bearbejdet.

Derfor er det vigtigt, at du begynder på din PTSD-behandling så hurtigt som muligt.

Vi hjælper dig til at slippe stress, smerter og traumer

Din krop og smerte forløses gennem PTSD-behandling

 

Måske kan du ikke huske den belastning, du har været udsat for. Eller måske kan du kun huske brudstykkerne.

Men din krop reagerer, for den bliver ved med at huske.  Og den kan hjælpe dig med at forløse det, du har oplevet. Det ved vi. For som kropsterapeuter bruger vi kroppen som kompas til at forløse stress eller PTSD hver dag med vores klienter.

Hvis du ikke har lyst til at snakke om, hvad der er sket, kan vi arbejde gennem kroppen. Vi rører ved din krop – efter at have fået lov til det af dig. Og vi spørger ind til, hvad der sker i dig, når vi rører ved dig. Sammen går vi på opdagelse. Hvad gør ondt? Hvad gør godt? Og i takt med at tilliden opbygges, får du måske lyst til at fortælle, hvad du har oplevet, og hvad du kommer i tanke om.

Og det kan vi rumme. For desværre kan man sige, at vi har hørt mange tunge historier før din.
Eller heldigvis. For derfor ved vi, at der er en vej frem – uanset hvor hårdt du er ramt.

Alle, der har været ramt at PTSD, bliver ved med at bære en tung historie i bagagen. Det kan vi ikke ændre på, men vi kan hjælpe dig med at forløse din smerte og bearbejde din historie, så du kommer til at opleve dig selv som et helt menneske, der har overlevet et hårdt kapitel – frem for et offer. Og med den historie vil du fremover have den gave, at du også vil kunne rumme andre menneskers tunge historier. Så din historie kan give dig mere intense relationer til andre fremover.

Book PTSD-behandling i København

 

Hos os møder du enten Rudi eller Laila. Vi er begge uddannede TOTUM kropsterapeuter og er overbeviste om, at krop og psyke hænger sammen. Har du været udsat for en stor belastning, vil det både sætte sig i din psyke og i din krop. Derfor har vi fokus på begge dele. Faktisk er vi så overbeviste om sammenhængen mellem krop og psyke, at vi begge underviser for TOTUM – Skolen for kropsterapi. Her har Rudi været med til at udvikle en traumeuddannelse for kropsterapeuter, for at klæde sine kolleger bedst muligt på til at arbejde med PTSD-behandling gennem kroppen.

Mange klienter opsøger os, fordi de har fysisk ondt et sted. Ofte i ryg eller skulder. Og når vi begynder at behandle og arbejde med deres krop, finder vi som regel ud af, at der er en grund til, at de har fået så ondt – lige nu – at de opsøger behandling. Og ofte finder vi ud af, at det fysiske er en naturlig reaktion på en stressbelastning. Måske ligefrem et symptom på PTSD.

Det er som regel bedst, at du booker 1½ time til den første session. Er du i tvivl om noget, eller vil du gerne tale med os, før du booker, er du meget velkommen til at ringe til Rudi på 22 93 38 11.

Vores PTSD-behandling finder sted i hyggelige behandlingslokaler midt på Strøget i København tæt på Metro, Københavns Hovedbanegård og Nørreport Station. Derfor kan vi både behandle københavnere og dig, der kommer til København med toget.

Jeg kan på det allerkraftigste anbefale Rudi.

Jeg har fået to fantastiske behandlinger hvor vi gik direkte til stålet og kernen af problemerne.

Rudi er enormt empatisk, hviler i sig selv og derfor føler man sig fra start i trygge hænder hos ham.

Casper Falkenstrøm

  Jeg følte mig så lettet bagefter…

En vild og intens oplevelse af, at kunne mærke, at Rudi hjalp mig med at slippe gamle følelser og jeg efterfølgende ryger ned i dejlig ro, en indre ro.

Santhi Pallesen

Vi hjælper dig til at slippe stress, smerter og traumer