Vi hjælper dig til at slippe stress, smerter og traumer

ADHD-behandling, København

 

Søger du medicinfri ADHD-behandling, København?

 

 

Lider du af ADHD, og vil du lære at leve et godt liv på trods af din ADHD-diagnose?

Selvfølgelig vil du det.

For du vil sikkert også have

  • en god relation til venner og familie
  • et arbejde med gode kolleger, hvor du bliver værdsat for den, du er
  • et godt sted at bo, hvor du både kan have det sjovt, hygge dig og lade op

Når du har ADHD, vil du altid være oversensitiv. Det ved du sikkert selv alt om. Og formentligt har din ADHD givet dig flere sammenstød med livet, som du gerne ville være foruden.

Fortiden kan du ikke ændre på, men du kan lære at forstå den og acceptere, hvad der skete og lære at leve anderledes fremover. Uden at du skal presse dig selv ind i kasser eller sociale sammenhænge, der ikke passer til dine behov, og hvor der ikke er plads til, at du er dig.

Du vil sikkert aldrig slippe af med din ADHD, men du kan lære at opfatte din ADHD som en fast følgesvend, der hjælper dig til at finde den rette vej i livet. For når du er oversensitiv, vil du altid være mere afhængig af at leve i overensstemmelse med dine egne værdier, end andre mennesker er. Og selv om det kan give dig nogle bump på vejen, kan du også se det som en gave, at du altid bliver mindet om, hvad der er det rette for dig. Og når du kender dine egne behov og grænser og ved, hvor vigtigt det er, at du passer på dig selv, bliver det lettere for dig at leve et liv, der ikke trigger din ADHD.

Rudi er fantastisk dygtig til sit arbejde og jeg føler mig tryg i hans hænder og det rum han skaber som kun er mit. Kun til mine tanker og følelser.

Alle har brug for deres eget rum ind imellem og at blive set.

Heidi Maj Fløjborg

Rudi kan hjælpe mig til at forstå, og arbejde med den `indre uro/kroniske stress` som jeg har kæmpet med det meste af mit voksne liv – her er der intet jeg kan skjule – jeg oplever at jeg bliver set, mødt, og hørt lige som den jeg er, fra gang til gang!

Empati, faglig dygtig, tryghed og tillid – er fine ord til at beskrive Rudis behandlinger. TAK for dine skarpe input – og hjælpen gennem behandlingerne.

Vibeke Schellerup

Hvad er ADHD?

 

ADHD blev oprindeligt kaldet DAMP og er en diagnose, hvor hjernen ikke producerer nok dopamin.  Derfor regulerer du ikke stress eller overbelastninger automatisk og har hele tiden antennerne ude, hvorfor medicin som ritalin ofte er en nødvendighed. Samtidig kan du lære at passe bedre på dig selv, så du ikke kommer i så mange situationer, hvor du kommer i konflikt med andre. Med andre ord: Hvor du bliver den person, du ikke har lyst til at være.

I ADHD-behandlingen her på klinikken hverken kan eller vil vi fikse dig eller din diagnose. Men vi kan og vil hjælpe dig med at forstå, hvem du er, hvorfor du reagerer så impulsivt, som du gør, og hvordan du passer bedre på dig selv.

I behandlingen vil vi spørge ind til dit liv og din historie og massere din krop, mens vi sammen undersøger, hvad der sker, og hvordan du reagerer. Vi spørger ind til, hvad berøringen sætter i gang i dig og udfordrer dig på, hvornår noget føles rart eller skræmmende.

En vigtig del af ADHD-behandlingen er, at du lærer at mærke efter, hvad der føles rigtigt. For det skal du kunne navigere efter, når du forlader klinikken og kommer ud i virkeligheden igen. For det er udenfor klinikken, livet skal leves. På godt og ondt.

Du lærer også, hvordan du kan undgå situationer, hvor din krop reagerer negativt, eller hvordan du kan forlade de situationer igen, hvis du har overvurderet, hvad du magtede den dag.

Vi hjælper dig til at slippe stress, smerter og traumer

Er vi de rette ADHD-behandlere for dig?

 

På Klinik Rudi Sorgenfri Kropsterapi midt i København kan du enten booke et forløb hos Rudi eller Laila.

Vi er begge TOTUM kropsterapeuter, arbejder holistisk og tror på, at det hele hænger sammen. Krop og psyke. Og vi ser mange sammenhænge mellem de problemstillinger, vi oftest arbejder med:  ADHD, PTSD og stress.

Alle tre diagnoser handler om nedsat evne til at få reguleret stress og belastninger.

Nogle gange ved vores klienter godt, at deres krop er stresset. Andre gange kommer de, fordi deres krop vil fortælle, at der er noget galt. Så vi ved, at det hænger sammen. Derfor kan vi både behandle dig gennem din krop eller gennem samtaler. Eller en kombination, alt efter hvad der føles rigtigt for dig.

​Du kan booke alternativ ADHD-behandling hos Rudi og Laila her:

Som regel er 1½ time passende, første gang du besøger klinikken. Du er meget velkommen til at ringe til Rudi på 22 93 38 11, hvis du har spørgsmål, før du booker.

ADHD står for Attention Deficit Hyperactivity Disorder. Eller på dansk: Opmærksomhedsforstyrrelses- og hyperaktivitetslidelse. I samme familie er ADD, som er en diagnose, der dækker den samme opmærksomhedsproblemstilling – dog uden at være hyperaktiv.

Om du er hyperaktiv eller ej, ændrer ikke på, at vi rigtig gerne vil se dig i klinikken og lære dig at kende.
Vi behandler primært voksne og teenagere. Har du et barn med ADHD, anbefaler vi, at du booker en tid hos Laila, der qua sin baggrund som skolelærer også har god erfaring med børn.

Vi hjælper dig til at slippe stress, smerter og traumer