Vi hjælper dig til at slippe stress, smerter og traumer

Stressbehandling, København

 

Søger du holistisk stressbehandling, København?

 

 

Stressbehandling… Føles det forkert at læse om det?

Du har jo på ingen måde lyst til stressbehandling, vel?

Måske tror du heller ikke, at du er ramt af stress.

Det kan være, at du er landet på den her side, fordi din familie eller dine venner bliver ved med at snakke om, at du kan have stress.

Lad os spørge dig om noget:

Har du det skidt, og kan du ikke sætte ord på, hvad der er galt?
Føler du en konstant uro?
Har du fået sværere ved at overskue din hverdag eller mærke, at du har lyst til noget?
Tænker du, at du bare lige skal holde ud til en ferie eller til efter en familiefest?
Har du dårlig samvittighed, når du bare overvejer at takke nej til at hjælpe andre?

Så tror vi, at du også kan nikke genkendende til nogle af de her fysiske symptomer på stress:

  • Hovedpine eller migræne
  • Svimmelhed
  • Forhøjet blodtryk
  • Hjertebanken
  • Søvnbesvær
  • Hårtab
  • Vejrtrækningsproblemer
  • Diffuse smerter i kroppen

 

Hvis ja, tyder meget på, at du lider af stress. Og vi vil gerne betro dig, at du ikke vil få det bedre af at tage dig sammen, selv om du måske tror det. For du har ikke mere energi. Så du kan ikke tage dig sammen. Og kunne du, ville det også kun gøre ondt værre.

Den gode nyhed er, at når du stopper op og får behandling for din stress, vil du sikkert – på et tidspunkt – tænke tilbage til lige nu som et af de helt store vendepunkter i dit liv. For i det øjeblik du rækker ud efter hjælpen, er du ikke længere alene med smerten og ubehaget.

Så du skal sige din organisme tak for, at den reagerer. For du skal ikke blive ved med at have det, som du har det lige nu.

Omsorgsfulde og velmenende venner og familiemedlemmer har som regel ret, når der er tale om stress. Vi har i hvert fald aldrig haft stressklienter, der har opsøgt os unødigt.  Omvendt tænker vi ofte ”Bare du var kommet noget før”, når vi møder mennesker med stress. For jo før, du kommer, jo kortere forløb får du som regel brug for.

Ubehandlet stress har det med at forstærke sig selv og ender i værste fald med en stresssygemelding eller langvarig og kronisk stress. Det kan du måske undgå, hvis du rækker ud efter hjælp nu. Og så er du måske landet det rette sted, for vi har hjulpet mange andre ud af stress med kropsfokuseret stressterapi.

Dagen inden min musikeksamen var min stemme næsten væk. En stressreaktion, slog Rudi fast og tilbød at hjælpe mig.

Det var en meget sjælelig oplevelse, og jeg gik lettet derfra. Dagen efter var min stemme tilbage.

Jeg kan på det varmeste anbefale andre at forkæle sin krop og sjæl med en behandling hos Rudi Sorgenfri Kropsterapi.

Susanne Østerlid

Rudi kan hjælpe mig til at forstå, og arbejde med den `indre uro/kroniske stress` som jeg har kæmpet med det meste af mit voksne liv – her er der intet jeg kan skjule – jeg oplever at jeg bliver set, mødt, og hørt lige som den jeg er, fra gang til gang!

Empati, faglig dygtig, tryghed og tillid – er fine ord til at beskrive Rudis behandlinger. TAK for dine skarpe input – og hjælpen gennem behandlingerne. 

Vibeke Schellerup

Stressbehandling begynder, når du mærker din krop

 

Lige nu mærker du måske en masse ubehag. Og det er starten, for du kan jo mærke, at noget er galt.

Vi vil hjælpe dig med at mærke mere end det.

Du skal også mærke, hvad der sker – både fysisk og psykisk – når vi rører ved dig og snakker med dig. For med kropsbehandling mod stress kan vi hjælpe dig med at forløse stressen i din krop. Og du behøver ikke fortælle os, hvordan du har det, hvis du ikke har lyst.

Mens du ligger og slapper af på briksen, kan vi behandle spændingerne, udkørtheden og de nerver, der hele tiden er i alarmberedskab hos dig. Samtidig ved vi, hvordan det er at have stress, for vi har prøvet det selv. Og vi har nogle gode og nænsomme værktøjer til dig, som du let kan lære at bruge.

Det vigtigste værktøj er så simpelt, at du kan få det her med det samme. Det er ordet ”nej”. Hvis du ikke kan lide at lade ordet stå alene, kan du eventuelt supplere det med ”Det har jeg ikke lyst til”. Måske tænker du, at du slet ikke ved, hvornår du skal sige ”nej”, fordi du ikke kan mærke dig selv mere. Eller du tænker, at du ikke har ret til at sige nej. Har du det så skidt, får du lige et værktøj mere, for så skal du altid sige ”nej”.

Går du i stressbehandling hos os, vil vi selvfølgelig snakke med dig om årsagerne til, at du har fået stress, og hvorfor det er blevet så svært for dig at sætte grænser – når du får overskuddet til at snakke om det. I første omgang er det vigtigste, at du giver dig selv lov til at erkende, at der skal ske noget, og at du har brug for stresshjælp nu.

Vi hjælper dig til at slippe stress, smerter og traumer

Er vi de rette til at behandle dig for stress?

 

Måske.

Vi, Rudi og Laila, har i hvert fald hjulpet mange andre med at komme af med stress og posttraumatisk stressforstyrrelse, PTSD. Og udover vores baggrund som kropsterapeuter har vi også selv været ramt af stress, og det er en af flere grunde til, at vi arbejder med mennesker og stressbehandling i dag.

Nu er vi taknemmelige over, at vi har oplevet stress på vores egen krop. For udover at vi både kan føle og forstå, hvordan du har det, har vi også lært at passe bedre på os selv og leve efter vores egne værdier og det, der føles rigtigt for os, så vi ikke får stress igen.

Evnen til at mærke hvilket liv, der er det rette, er en af de største gaver, vi mennesker kan få. Derfor ved vi, at du ikke alene kan komme af med stress. Du kan også få et liv, der er bedre end det, du havde, før du blev syg. Det liv, som du ikke kunne holde til.

Og vi hjælper dig med, hvordan du kan forebygge, at du bliver ramt af stress igen. Så du kan blive ved med at være det kærlige menneske med overskud til at rumme andre, som du gerne vil være.

​Du kan lære os bedre at kende her:

Vi anbefaler, at du booker 1½ time, første gang du kommer her. Så har vi god tid til at lære dig at kende.  Hvis du har spørgsmål, før du booker tid, er du velkommen til at ringe til Rudi på 22 93 38 11.

Vores stressbehandling finder sted i hyggelige behandlingslokaler midt på Strøget i København tæt på Metro, Københavns Hovedbanegård og Nørreport Station. Derfor kan vi både behandle københavnere og dig, der kommer til København med toget.

Vi hjælper dig til at slippe stress, smerter og traumer

Kropsterapi har nok være noget af det vildeste jeg har oplevet!

 

 En god kollega fortalte mig om hans oplevelse med at slippe sin stressrelaterede angst efter nogle få kropsterapeutiske sessioner hos Rudi, men jeg vidste ikke, hvad jeg skulle forvente.

I fællesskab med Rudi fik jeg gennem kroppen belyst, hvorfor jeg reagerer som jeg gør, da det er det første skridt til ikke at ende i samme situation igen med stress og udbrændthed.

Under behandlingerne opdagede jeg en masse mønstre i min adfærd, som ikke er hensigtsmæssig, privat eller på job. Rudi fik mig til at forstå min adfærd, og gjorde mig opmærksom på, hvad jeg skal være obs på. Han lærte mig, at det tager tid at ændre uhensigtsmæssig adfærd.

Det har medvirket til, at jeg bedre kan forstå, hvorfor jeg reagerer som jeg gør, og dermed vælge nye måder at håndtere situationer som normalt vælter mig. 

Derudover har jeg fået glæden tilbage, og jeg fungerer bedre både privat og i mit nye job.

Jeg har fået overskuddet tilbage!

Karina Hovgaard

Brand & Marketing Manager