Sådan blev Karina stressfri med kropsterapi

Rudi Sorgenfri, Totum Kropsterapeut, København

Stress fylder mere og mere hos den enkelte. Tager vi et kig på tallene fra Sundhedsstyrelsens rapport Danskernes Sundhed, er 25 pct. af den danske befolkning stresset.

Det findes der heldigvis råd for, hvis du spørger Karina Hovgaard.

Fra udbrændthed, stress og afmagt til god energi og erkendelse

“Jeg var udbrændt og vidste ikke længere hvilket ben jeg skulle stå på – hverken privat eller på jobbet.

Jeg var kørt ned på jobbet pga. psykisk pres, og havde brug for at finde min vej tilbage – ud af stress og afmagt. Jeg skulle finde den gode energi og positivitet tilbage, fordi jeg kunne ikke mærke glæde ved noget længere.

 

En god kollega fortalte mig om hans oplevelse med at slippe sin stressrelaterede angst efter nogle få kropsterapeutiske sessioner hos Rudi, men jeg vidste ikke, hvad jeg skulle forvente.” 

 

Mød Karina

Karina følte sig mere og mere presset på sit arbejde og var til sidst så stresset pga. stemningen på sin gamle arbejdsplads, at hun endte med hovedpine, spændinger i kæbe, nakke og skuldre. Faktisk så slemt, at hun måtte bruge smertestillende medicin for at komme igennem dagen. Medicinen resulterede i, at maveproblemer så også kunne skrives på listen ud over lav energi og dårligt humør.

 

“Jeg kunne ikke mærke mig selv og følte mig så forkert som jeg overhoved kunne, og havde nok bare et ønske om at finde nogle svar på, hvad, hvorfor og hvordan.

 

Hvad der gjorde mig stresset.

 

Hvorfor jeg var stresset.

 

Hvordan jeg kunne blive stressfri igen og få min gode energi og positivitet tilbage igen.”

Bliv stressfri med kropsterapi hos kropsterapeut Rudi Sorgenfri København

“I perioden 2010 til 2017 er der sket en stigning på 4,3 procentpoint i andelen med et højt stressniveau, fra 20,8 % til 25,1 %.”

– Den Nationale Sundhedsprofil 2017, Sundhedsstyrelsen

Hvordan hjalp kropsterapi dig med at blive stressfri?

“Kropsterapi har nok være noget af det vildeste jeg har oplevet!

 

Selve behandlingerne var/er meget hårde, da der unger behandlingerne bliver taget nogle tunge emner op, hvor jeg bliver konfronteret med traumer jeg troede var begravet.

 

Under behandlingerne opdagede jeg, med Rudis hjælp, en masse mønstre i min adfærd, som ikke er hensigtsmæssig, privat eller på job.” 

 

Hvilken effekt havde kropsterapi på din stress?

“Effekten har helt klart været, at Rudi har hjulpet mig ud af et job som drænede mig.

 

Rudi fik mig til at forstå min adfærd, og gjorde mig opmærksom på, hvad jeg skal være obs på. Han lærte mig, at det tager tid at ændre uhensigtsmæssig adfærd.

 

Det har medvirket til, at jeg bedre kan forstå, hvorfor jeg reagerer som jeg gør, og dermed vælge nye måder at håndtere situationer som normalt vælter mig. 

 

Derudover har jeg fået glæden tilbage, og jeg fungerer bedre både privat og i mit nye job.

 

Jeg har fået overskuddet tilbage!”

Bliv stressfri med kropsterapi hos kropsterapeut Rudi Sorgenfri København

Hvordan hjalp kropsterapi hos Rudi dig?

“I fællesskab med Rudi fik jeg gennem kroppen belyst, hvorfor jeg reagerer som jeg gør, da det er det første skridt til ikke at ende i samme situation igen med stress og udbrændthed.

 

Men i stedet forblive stressfri!”

 

Kropsterapi giver dig erkendelserne til at blive stressfri

I dag er Karina Hovgaard stressfri, sidder i en ny lederstilling hos Fitness World og kommer glad hjem til familien med god energi og positivitet igen. 

Kroppen kan nemlig give dig svaret på, hvad du reagerer på i dit liv professionelt og privat, hvordan du reagerer på det, hvorfra du reagerer, og hvorfor du reagerer på det som du gør.

Psykologisk hjælper jeg dig til at få overblik over disse fire simple spørgsmål, så du kan bruge din nye erkendelse til at træffe nogle mere hensigtsmæssige valg for dit liv, så du ikke længere skal kæmpe med stress.

Der ud over hjælper den fysiske del af kropsterapien med at genoprette din krops fysiske balance, så du kan få energien tilbage.

Læs mere om kropsterapi mod stress her. Bor du ikke i nærheden af København, kan jeg hjælpe dig online. Læs mere om mit onlineforløb Slip stressen nu her.

Skal jeg hjælpe dig til at blive stressfri?

Har du spørgsmål til om jeg kan hjælpe dig med din problematik, er du altid velkommen til at ringe til mig på tel: 22 933 811. Helt gratis og uforpligtende.