Vi hjælper dig til at slippe stress, smerter og traumer

TOTUM kropsterapi, København

 

Med TOTUM kropsterapi forbindes din krop og psyke

 

 

Totum betyder ”helhed”. I en kropsterapeutisk totumbehandling arbejder vi holistisk og ser dig som et helt menneske, fordi vi tror på, at alt hænger sammen. Vi ser dig som en helhed og bygger bro mellem din krop og psyke.

Derfor består en totumbehandling både af samtale og totummassage, hvor vi masserer hele kroppen og får den til at pulsere og vugge indeni. Metoden skaber ro og nærvær og får kroppen til at arbejde med, så dine spændinger også bliver forløst de steder, vi ikke trykker. Samtidig kan vi gennem pulseringen mærke og se, hvor din krop er låst og har særlig opmærksomhed på de steder, hvor du har mistet kontakten til din krop.

Mange tror, at vi primært rører, hvor du selv siger, at du har ondt. Det gør vi ikke, for den smerte, du kan mærke, bunder som regel i et problem et helt andet sted i kroppen. Og vi kan meget bedre forløse din smerte og ubehag ved at behandle det sted i kroppen eller sindet, der er selve årsagen til dit ubehag og smerte.

Eftersom vi arbejder helhedsorienteret, vil du også selv lære at forbinde krop og psyke. Og du bliver bedre til at passe på dig selv, fordi vi hjælper dig med at se helheden i dit liv og mærke, hvad der sker i din krop under behandlingen. Både hvordan pulseringerne føles, om trykkene får dig til at spænde op eller slappe af, og hvad du føler.

Derfor bliver du bedre til selv at finde svaret på, hvorfor skulderen eller ryggen gør ondt lige nu. Måske er du udsat for en særlig hård belastning? Eller måske har du været det, og nu hvor det hele tilsyneladende er landet, begynder kroppen at fortælle dig, at du har været alt for hård ved dig selv og har brug for at vise dig selv omsorg.

Kropsterapi har nok være noget af det vildeste jeg har oplevet!

 

 En god kollega fortalte mig om hans oplevelse med at slippe sin stressrelaterede angst efter nogle få kropsterapeutiske sessioner hos Rudi, men jeg vidste ikke, hvad jeg skulle forvente.

I fællesskab med Rudi fik jeg gennem kroppen belyst, hvorfor jeg reagerer som jeg gør, da det er det første skridt til ikke at ende i samme situation igen med stress og udbrændthed.

Under behandlingerne opdagede jeg en masse mønstre i min adfærd, som ikke er hensigtsmæssig, privat eller på job. Rudi fik mig til at forstå min adfærd, og gjorde mig opmærksom på, hvad jeg skal være obs på. Han lærte mig, at det tager tid at ændre uhensigtsmæssig adfærd.

Det har medvirket til, at jeg bedre kan forstå, hvorfor jeg reagerer som jeg gør, og dermed vælge nye måder at håndtere situationer som normalt vælter mig.

Derudover har jeg fået glæden tilbage, og jeg fungerer bedre både privat og i mit nye job.

Jeg har fået overskuddet tilbage!

Karina Hovgaard

Brand & Marketing Manager

Vi hjælper dig til at slippe stress, smerter og traumer

Din krop ”taler med” i TOTUM kropsterapien

 

Uanset om du har det skidt fysisk eller psykisk, indleder vi behandlingen med at spørge ind til, hvad du har brug for? Hvad du kan mærke? Og hvad du gerne vil have med fra dagens session?

Og når vi får dig op på briksen, mærker vi efter på din krop for at undersøge, om den vil fortælle os mere end det, du selv er klar over.

Vi ser heldigvis også jævnligt, at klienter forærer sig selv en TOTUM kropsterapi, fordi de er ekstra belastede i en periode og trænger til at forkæle sig selv eller vil forebygge en overbelastning eller stress. Og udover at forebyggelse jo altid er det bedste, harmonerer behandlingen med selvkærlighed. For når du er god til at passe på dig selv, får du mindre brug for os.

Mens vi behandler dig, snakker vi også med dig om, hvad der ellers sker i dit liv. Og tit kan vi se, at kroppen begynder at snakke med undervejs. Derfor har vi aldrig en fast plan, når vi begynder på en behandling. Vi ser og mærker dig – og giver en individuelt tilpasset behandling efter, hvad du har brug for. Og tit bliver vores klienter overraskede over, hvor fint det hele passer sammen, og hvor stor sammenhæng, der er mellem krop og psyke.

På klinikken Rudi Sorgenfri Kropsterapi, København, møder du to totumkropsterapeuter: Rudi og Laila.

Vi valgte i sin tid begge netop den behandlingsform, fordi hele metoden bare føltes rigtig for os.

Både Rudi og Laila underviser også fast på uddannelsen til TOTUM kropsterapeut.

  Dagen inden min musikeksamen var min stemme næsten væk. En stressreaktion, slog Rudi fast og tilbød at hjælpe mig.

Det var en meget sjælelig oplevelse, og jeg gik lettet derfra. Dagen efter var min stemme tilbage.

Jeg kan på det varmeste anbefale andre at forkæle sin krop og sjæl med en behandling hos Rudi Sorgenfri Kropsterapi.

Susanne Østerlid

En behandling hos Rudi rummer alt det jeg har brug for og længes efter – at blive mødt i alt jeg er med bevidsthed, nærvær og kærlighed.

Rudi har en usædvanlig indføling og evne til at skabe et rum af tillid. Den tillid der giver mod til at være i sværere og dybere følelser, 

– I det møde åbnes nye indsigter, store forløsninger, taknemmelighed og glæde.

Gitte Vestergaard

Vi anbefaler, at du booker 1½ time til første session. Har du spørgsmål, før du booker, er du meget velkommen til at ringe til Rudi på 22 93 38 11.