Jeg hjælper dig til at slippe stress, smerter og traumer

Kropsterapi Næstved

Hvad drømmer og længes du allermest efter?

 Med kropsterapi finder du hjem til dig selv igen, så du kan udtrykke det, du længes efter

Hvis du overvejer at forære dig selv et par sessioners kropsterapi for at blive klogere på dig selv og dine relationer, er du måske kommet til den rette.

Det er vigtigt for mig – og sikkert også for dig – at du mærker efter, om jeg skal bistå dig på din personlige rejse. For jeg kan kun hjælpe dig, når du er tryg ved mig. Og det er jo et spørgsmål om tillid og kemi.

Prøv at trække vejret dybt.

Hvis du vælger mig, kan du lige så godt vænne dig til, at det med at trække vejret er meget vigtigt. Faktisk mener jeg, at det er så vigtigt, at jeg ville miste størstedelen af mine klienter, hvis du og alle andre lærte at stoppe op og trække vejret ordentligt, når livet bliver svært. Og jeg har en hemmelig drøm om at gøre mig selv overflødig i mit terapeutiske virke. 😊

Træk vejret igen. Og sæt dig godt til rette. For nu vil jeg hjælpe dig med at finde ud af, om jeg er den rette kropsterapeut for dig.

Årsagerne til, at du har brug for kropsterapi lige nu, kan være mange.

Måske

 • har du fysisk ondt et sted i din krop
 • er du ked af det, vred eller noget helt andet uden, at du helt kan sætte ord på, hvorfor du føler som du gør
 • lider du af stressPTSDADHD eller andre symptomer og diagnoser, der får din krop til at reagere

Hos mig spiller det ikke nogen større rolle, hvilket symptom der fortæller dig, at noget er galt. Som TOTUM kropsterapeuter og Kroppsykodynamisk Traumeterapeut ser jeg på dig som et helt menneske, der lever et nuanceret liv med glæder, udfordringer og knubs, uanset hvilket symptom der fører os sammen.

Prøv at forestille dig et liv, hvor du ikke er begrænset af smerter, stress og manglende energi.

Forestil dig, hvordan det vil være, at du ikke længere behøver at lade gamle oplevelser fastholde dig i at være en anden, end den du i virkeligheden er.

Ja, prøv at forestille dig et liv, hvor du er fri til at kunne leve frit og med overskud.

Hvordan føles det?

Den følelse kan jeg hjælpe dig til at have hele tiden.

 Kropsterapi handler om tillid

En af de tanker jeg havde da jeg fik behandling af Rudi var hvor dygtig han var.
Jeg har været igennem et længere periode, hvor både min hjerne og min krop på det kraftigste sagde stop, og ganske enkelt nægtede at samarbejde. Selv om jeg selv er behandler, og kender symptomerne kunne jeg ikke se mig ud af det, jeg var forvirret, utryg og jeg viste at jeg havde brug for hjælp.

Med det samme jeg lagde mig på briksen og mærkede Rudis hænder på min nakke, følte jeg mig tryg. Min krop gav efter, og sank dybt ned i briksen. I den følgende time blev jeg ført på opdagelse i krop og sind. Jeg blev bevidstgjort om de barndomstraumer, der lå i min krop, og blev professionelt og omsorgsfuldt ledt hen til et sted, hvor jeg kunne rumme, og udtrykke en stor sorg, jeg havde båret med mig, over at have mistet et familiemedlem.

Efter behandlingen forsvandt symptomerne, og energien vendte tilbage til kroppen, jeg kunne trække vejret igen.

Rudi har min varmeste anbefaling, og er meget kompetent som kropsterapeut og behandler.

Ronni Vistisen

Krops- og Psykoterapeut, Det Terapeutiske Rum

Kropsterapi kan også hjælpe dig

 

I en travl hverdag er det vigtigt, at du tager hånd om dig selv og dit velbefindende, og det kan jeg hjælpe dig med i mit terapeutiske rum i Næstved.

Kropsterapi er en holistisk behandlings- og terapiform, hvor vi i fællesskab arbejder med dit liv som en helhed. Både fysisk og psykisk. Jeg ser det unikke i alle mennesker, og du bliver mødt ud fra, hvor du er i livet, og hvad du har med i rygsækken, da mine erfaringer er, at din krop afspejler dit liv. Og alt hænger sammen – dit følelsesmæssige velbefindende og dit fysiske velvære.

Kropsterapi forbindes ofte med pulserende massage og velvære. Og selv om massagen kan være en stor del af sessionen, så er kropsterapi hos mig også et rum, hvor vi inviterer dine indre impulser, længsler og bevægelser frem i lyset og møder det med både nysgerrighed og kærlighed. Kropsterapi er meget mere end bare wellness. Kropsterapi kræver mod. Mod til at møde det, din krop har lært ikke må være her. Mod til at undersøge gennem kroppen, hvordan du har måttet tilpasse dig for at høre til.

Men bare rolig, jeg er med på din rejse, så du ikke skal gå ind i det farlige alene. For det kræver en tryg favn for at føle sig modig. For jeg vil gerne have, at dit liv bliver forandret til det bedre. Og den forvandling sker kun, hvis vi også rører ved det, der gør ondt.

Heldigvis oplever mine klienter, at forvandlingen sker med så meget omsorg og i så trygge rammer, at det gør ondt og godt på samme tid. Fordi de kan mærke forandringen – og at jeg er med hele vejen.

Min tilgang til kropsterapi lærer dig at mærke efter, hvad der sker i din krop, når du fortæller om dit liv og det du føler lige nu, måske mens jeg holder og støtter din krops bevægelser.

Kropsterapi for dig, der vil føle dig som et helt menneske og lære dig selv bedre at kende, for at kunne indgå i nærende og kærlige relationer.

Når du lærer at mærke efter, hvad der belaster dig og din krop, får du meget lettere ved at navigere efter dine sande værdier, leve frit og få overskud til at gøre, hvad du vil, uden at være tynget af kropslige smerter, stress eller psykisk ubehag.

Mød mig til kropsterapi i Hammer ved Næstved

 

Jeg har retreatstedet Nærheden, der ligger på en stor og skøn naturgrund i Hammer midt mellem Næstved og Præstø på Sydsjælland, sammen med sin kone Siff. Ude i naturen har vi skabt en oase af ro, hvor du kan føle dig tryg og godt tilpas, når du og din krop er i centrum under en session kropsterapi. Efter sessionen har du mulighed for at sætte dig ud i vores store have eller gå på opdagelse på naturgrunden, hvor du kan fordøje indtrykkene fra kropsterapien, inden du skal tilbage til dit levede liv. 

Ved siden af Nærheden Retreat har vi også Klinik Storm Sorgenfri midt i København, hvis du arbejder i København eller ikke kan få tiderne til at passe hos mig i Næstved. Du kan bestille tid online, når det passer dig, og du modtager en bekræftelse og reminder på e-mail før din session.

På klinikken i Købehavn kan du møde Rudi  og Laila. Vi er kropsterapeuter, fordi vi ikke kan lade være. Vi har begge arbejdet i andre brancher tidligere og har sadlet om midt i livet. For vi mærker efter, hvad der føles rigtigt og justerer gerne vores liv, i takt med at vi bliver klogere på os selv.

Nu er vi kommet hjem til os selv. Og vi vil også hjælpe dig med at komme hjem.

 

Mød kropsterapeuten på klinikken i Næstved

Rudi Sorgenfri Kropsterapi Næstved

 

Kropsterapi kan have en gavnlig effekt på

Nakkesmerter

Klik og læs mere her

Stress

Klik og læs mere her

Rygsmerter

Klik og læs mere her

ADHD

Klik og læs mere her

Traumer & PTSD

Klik og læs mere her
Kropsterapi mod fysiske symptomer i Næstved

Fysiske problemstillinger

 • Spændingshovedpine og migræne
 • Hold eller ondt i ryg, nakke og skuldre
 • Iskias-, lænde- og hoftesmerter
 • Frossen skulder, tennisalbue eller museskader
 • Forebyggelse og behandling af sportsskader og forstuvninger
Kropsterapi mod kredsløbsproblemer i Næstved

Kredsløbsproblemer

 • Eksem
 • Fordøjelsesproblemer – vedvarende diarre eller træg mave
 • Autoimmune sygsomme – Stofskifteproblemer og gigttilstande
 • Smerter og ubalancer i organerne
Kropsterapi mod psykiske problemer i Næstved

Psykiske problemstillinger

 • Stress, PTSD og udbrændthedt
 • Angst og nervøsitet
 • ADHD
 • Træthed og koncentrationsbesvær
 • Traumer – Udviklings- og choktraumer
 • Sorgbearbejdning og vrede
 • Selvværdsproblemer

Jeg har været hos Rudi en del gange efterhånden med alt fra gener i knæ, albue, skulder og en lænd, der var overspændt. Hver gang jeg har haft en behandling, har han formået at fjerne det, der har generet mig, og det har haft stor betydning for mine resultater jeg har opnået i Crossfit-verdenen.

Claus L. Jensen

 Rudi skrev til mig, at han havde en ide til at fjerne mine hævelser (og de var voldsomme – ødem- og stofskifterelateret).

 Jeg var skeptisk, men samtidig også desperat og villig til at prøve ALT.

 Nu kan jeg slet ikke få hænderne ned af bare glæde. Af hjertet tak!

Sarah L. T. Krarup

 Jeg fik, ved hjælp af Rudi’s indfølende og intuitive terapi, kontakt med gemte og glemte oplevelser, der var lagret i kroppen og fik dem belyst og forløst.

Jeg følte mig tryg, og passet på under sessionen, og jeg gik derfra med en dejlig ro i sindet, og en krop, der gjorde noget mindre ondt.

Lisbeth Ludvig

Hvorfor kropsterapi?

Har du ondt forskellige steder i kroppen, f.eks. ryg, nakke, lænd og hofte, af den ene eller anden årsag, eller har du brug for at mærke dig selv og dine drømme, kan en kropsterapeutisk session hos mig gøre en stor forskel for dig og dit helbred, både fysisk og psykisk.

Behandlingen kan afhjælpe gener og smerter fra alvorlige fysiske problemer i din krop som f.eks. diskusprolaps i lænd og nakke, migræne, ondt i skulderen og knæ, problemer med fordøjelsen og stofskiftet.

Når vi arbejder på at genoprette din krops balance, arbejder vi gennem din krop med sammenhængene mellem din krop og psyke. Derfor er kropsterapi en god måde til at slippe stress, udbrændthed, angst, sorg og vrede, så glæden kan fylde mere i dit liv.

Følelsernes intelligens

 

For det moderne menneske er følelser for mange blevet noget irrationelt, der forstyrrer vores rationelle planer og tanker om det perfekte liv. Undertrykker du konsekvent dine følelser, stresser det din krop og hjerne og fører til følelsen af manglende rum i din vejrtrækning og bevægelighed i kroppen. Du har følelser af en grund.

 • Vrede, når nogen træder over dine grænser
 • Sorg, når du mister noget du har kært
 • Frygt, når du står over for noget, der er en lille smule farligt eller uvant.
 • Glæde, når du er glad og ked af det-hed, når du er ked

Dine følelser gør dig til hele dig, og når kroppen gør ondt er det et tegn på, at kroppen beder dig om at stoppe op for at se, om du har hele dig med på rejsen. Kropsterapeutiske sessioner hos Rudi Sorgenfri Kropsterapi hjælper dig til at komme hjem til dig selv og gøre dig til et helt menneske.

Ta’ ikke kun mine ord for gode varer