Om Laila Schmidt

Verden mangler kærlig berøring og min mission er at røre og berøre dig, så du kan møde dig selv fra et mere kærligt sted uden smerter, stress og gamle traumer

Kropsterapi hos Laila

1.250,- DKK for 60 minutter

Laila hjælper dig i kontakt med din krops intelligens

Hos Laila kommer du i dyb kontakt med din krops intelligens, og får en dybere forståelse for, hvorfor du har smerter, og kroppen gør ondt. Herfra møder du dig selv med større forståelse, omsorg og kærlighed.

 

Kropsterapi hjælper til  fornyet bevidsthed

I den kropsterapeutiske behandling kigger Laila bagom de åbenbare symptomer i din krop for, at I i fællesskab kan finde ind til, hvad de forsøger at fortælle dig om den måde, du indgår i relationer og lever dit liv.

Med den nye bevidsthed, du får gennem din krop, får du de allerbedste forudsætninger for at træffe de helt rigtige beslutning for dig og dit liv.

Kropsterapi hos Laila

1.250,- DKK for 60 minutter

Hvad driver dig Laila?

Jeg har, så længe jeg kan huske, interesseret mig intenst for, hvordan vi virker som mennesker, og hvordan vi selv kan påvirke vores mentale og fysiske liv. Min mission er at røre og berøre mennesker.

Verden mangler kærlig berøring. I mine år som skolelærer blev jeg ked af at se, hvordan børn mest blev rørt ved, når de med et skub blev bedt om skynde sig om at få tøj af, gå derhen, få tøj på, pakke taske etc.

Med kropsterapien har denne mission taget nye højder. Jeg elsker at give min kærlighed, omsorg og nysgerrighed på at flytte et menneske igennem min hænder.

Når du føler dig fastlåst i gamle mønstre og overbevisninger, der ikke længere gavner, bliver jeg enormt nysgerrig på, hvad der skal til for, at du kan komme ud over disse.

Jeg får ofte den respons, at det, jeg kan, rækker langt ud over det at behandle. Alt, hvad der kommer til mig, transformerer jeg venligt, kærligt og bestemt tilbage, så du kan møde dig selv fra et nyt sted og med ny indsigt.

For du er aldrig din historie. Du er meget mere end den.

Kan du være kærlig mod dig selv, tale pænt til dig selv – bliver din verden et bedre sted. Det gælder, uanset om du kommer med sorg, smerte, uudtalte følelser, en akut opstået skade, har fået overskredet dine grænser, aldrig følt kærlighed, er blevet svigtet, udsat for overgreb, føler stress eller angst, eller blot kommer for at føle øget velvære rent fysisk.

Uddannelser

  • 2018 uddannet Totum kropsterapeut
  • 2017 uddannet termograf ved Thermocare Svendborg
  • 2009 NLP coach
  • 2009 NLP Master Practitioner
  • 2008 NLP Practitioner
  • 2002 uddannet folkeskolelærer Skårup Seminarium – liniefag idræt og musik
  • 1990-2000 uddannet/ansat ved SKAT i Gudme, Ullerslev og Svendborg

 

 
Kropsterapeut Rudi Sorgenfri Kropsterapi København

Hvem er Laila?

Jeg er en dame, der elsker at bevæge sig – håndbold er min store passion – og så elsker jeg at undervise og behandle.

Mennesker er unikke væsener, og det elsker jeg, vi er. Jeg går kærligt og  benhårdt efter at udfordre, udforske og udvikle både mig selv og de mennesker, jeg arbejder med.

Jeg accepterer aldrig, at noget ikke kan forandres til det bedre – der er altid en vej, og du og jeg har altid et valg.

Derfor gør jeg, hvad jeg kan for at udvikle mig og vedligeholde mig selv både fysisk og psykisk. Altsammen for at være den bedste udgave af mig selv, når du ligger på min briks.