Jeg hjælper dig til at slippe stress, smerter og traumer

Hvad drømmer og længes du allermest efter?

 

Prøv at forestille dig et liv, hvor du ikke er begrænset af smerter, stress og manglende energi.

Forestil dig, hvordan det vil være, at du ikke længere behøver at lade gamle oplevelser fastholde dig i at være en anden, end den du i virkeligheden er.

Ja, prøv at forestille dig et liv, hvor du er fri til at kunne leve frit og med overskud. Hvordan føles det? Den følelse kan jeg hjælpe dig til at have hele tiden.

Slip smerter, stress og gamle traumer

Kropsterapi er en effektiv metode til at forstå dine følelser og kropslige reaktioner, så du kan slippe stress, angst, depression og gamle traumer.

Bliv klogere på krop og psyke

 På min blog kan du læse artikler om mit syn på sammenhængen mellem krop og psyke i et videnskabeligt og spirituelt perspektiv.

Onlineforløb og -visualiseringer

 Her finder du forskellige muligheder for at arbejde med at blive stressfri og forstå dine relationer og mønstre på egen hånd.

Kropsterapi kan også hjælpe dig

 

I en travl hverdag er det vigtigt, at du tager hånd om dig selv og dit velbefindende, og det kan vi hjælpe dig med på vores massagebriks i centrum af København.

Rudi Sorgenfri Kropsterapi er mere end Rudi. Klinikken har to to erfarne kropsterapeuter tilknyttet – Rudi og Laila, der begge tilbyder Totum kropsterapi.

Totum kropsterapi er en holistisk behandlingsform, hvor vi arbejder med din krop som en helhed både fysisk og psykisk.

En kropsterapeutisk behandling hos Rudi Sorgenfri Kropsterapi tager udgangspunkt i, at alle mennesker er unikke. Derfor bliver du behandlet med udgangspunkt i, hvor du er i livet og hvad du har med i rygsækken, da vores erfaringer er, at din krop afspejler dit liv – både fysisk og psykisk.

Kropsterapi hjælper dig til at komme hjem til dig selv og gøre dig til et helt menneske.

Behandlingen bygger bro mellem flere af dine intelligenser – den logiske, den kropslige og den følelsesmæssige, både bevidst og ubevidst, så du bliver en meget bedre version af dig selv til glæde for dem, du gerne vil være noget for og den allervigtigste i dit liv – dig selv.

Mød kropsterapeuterne på klinikken

Kropsterapi er en effektiv behandlingsform mod

Nakkesmerter

Klik og læs mere her

Stress

Klik og læs mere her

Rygsmerter

Klik og læs mere her

ADHD

Klik og læs mere her

Traumer & PTSD

Klik og læs mere her

Jeg hjælper dig til at slippe smerter, stress og traumer

Fysiske problemstillinger

 • Spændingshovedpine og migræne
 • Hold eller ondt i ryg, nakke og skuldre
 • Iskias-, lænde- og hoftesmerter
 • Frossen skulder, tennisalbue eller museskader
 • Forebyggelse og behandling af sportsskader og forstuvninger

Kredsløbsproblemer

 • Eksem
 • Fordøjelsesproblemer – vedvarende diarre eller træg mave
 • Autoimmune sygsomme – Stofskifteproblemer og gigttilstande
 • Smerter og ubalancer i organerne

Psykiske problemstillinger

 • Stress, PTSD og udbrændthedt
 • Angst og nervøsitet
 • ADHD
 • Træthed og koncentrationsbesvær
 • Traumer – Udviklings- og choktraumer
 • Sorgbearbejdning og vrede
 • Selvværdsproblemer

Jeg har været hos Rudi en del gange efterhånden med alt fra gener i knæ, albue, skulder og en lænd, der var overspændt. Hver gang jeg har haft en behandling, har han formået at fjerne det, der har generet mig, og det har haft stor betydning for mine resultater jeg har opnået i Crossfit-verdenen.

Claus L. Jensen

 Rudi skrev til mig, at han havde en ide til at fjerne mine hævelser (og de var voldsomme – ødem- og stofskifterelateret).

 Jeg var skeptisk, men samtidig også desperat og villig til at prøve ALT.

 Nu kan jeg slet ikke få hænderne ned af bare glæde. Af hjertet tak!

Sarah L. T. Krarup

 Jeg fik, ved hjælp af Rudi’s indfølende og intuitive terapi, kontakt med gemte og glemte oplevelser, der var lagret i kroppen og fik dem belyst og forløst.

Jeg følte mig tryg, og passet på under sessionen, og jeg gik derfra med en dejlig ro i sindet, og en krop, der gjorde noget mindre ondt.

Lisbeth Ludvig

Hvorfor kropsterapi?

Har du ondt forskellige steder i kroppen, f.eks. ryg, nakke, lænd og hofte, af den ene eller anden årsag, eller har du brug for at mærke dig selv og dine drømme, kan en kropsterapeutisk behandling hos os gøre en stor forskel for dig og dit helbred, både fysisk og psykisk.

Behandlingen kan afhjælpe gener og smerter fra alvorlige fysiske problemer i din krop som f.eks. diskusprolaps i lænd og nakke, migræne, ondt i skulderen og knæ, problemer med fordøjelsen og stofskiftet.

Når vi arbejder på at genoprette din krops balance, arbejder vi gennem din krop med sammenhængene mellem din krop og psyke. Derfor er kropsterapi en god måde til at slippe stress, udbrændthed, angst, sorg og vrede, så glæden kan fylde mere i dit liv.

Læs mere om behandlingerne på klinikken

Her

Følelsernes intelligens

 

For det moderne menneske er følelser for mange blevet noget irrationelt, der forstyrrer vores rationelle planer og tanker om det perfekte liv. Undertrykker du konsekvent dine følelser, stresser det din krop og hjerne og fører til følelsen af manglende rum i din vejrtrækning og bevægelighed i kroppen. Du har følelser af en grund.

 • Vrede, når nogen træder over dine grænser
 • Sorg, når du mister noget du har kært
 • Frygt, når du står over for noget, der er en lille smule farligt eller uvant.
 • Glæde, når du er glad og ked af det-hed, når du er ked

Dine følelser gør dig til hele dig, og når kroppen gør ondt er det et tegn på, at du skal stoppe op, og se om du har hele dig med på rejsen. Kropsterapeutisk behandlinger hos Rudi Sorgenfri Kropsterapi hjælper dig til at komme hjem til dig selv og gøre dig til et helt menneske. Behandlingen bygger bro mellem flere af dine intelligenser – den logiske, den kropslige og den følelsesmæssige, både bevidst og ubevidst. Du bliver en meget bedre version af dig selv til glæde for dem, du gerne vil være noget for og måske det allervigtigste – dig selv.

Kropsterapi centralt i København

 

Rudi har klinikken Storm Sorgenfri, der ligger centralt midt på Strøget i København, sammen med min kone. Hævet over gadens pulserende liv er der i det lyse og venlige klinikrum skabt en oase af ro midt i København, hvor du kan føle dig tryg og godt tilpas, når du og din krop er i centrum under behandlingen. Med beliggenhed midt på Strøget mellem Gammeltorv og Storkespringvandet er klinikken nem at komme til fra alle retninger; til fods er der ca. 5 min. til henholdsvis Nørreport Station, Kongens Nytorv samt Rådhuspladsen. Og endnu kortere fra den nye CITY Ring med stop på Gammel Strand Metrostation. Er du gangbesværet eller uvenner med trapperne op til 3.sal, kan du tage elevatoren direkte op til klinikken fra gadeplan, så skal jeg nok sørge for, at du kan tage trappen ned efter behandlingen. Du kan bestille tid online, når det passer dig, og du modtager en bekræftelse og reminder på e-mail før din behandling.

Kropsterapi handler om tillid

En af de tanker jeg havde da jeg fik behandling af Rudi var hvor dygtig han var.
Jeg har været igennem et længere periode, hvor både min hjerne og min krop på det kraftigste sagde stop, og ganske enkelt nægtede at samarbejde. Selv om jeg selv er behandler, og kender symptomerne kunne jeg ikke se mig ud af det, jeg var forvirret, utryg og jeg viste at jeg havde brug for hjælp.
Med det samme jeg lagde mig på briksen og mærkede Rudis hænder på min nakke, følte jeg mig tryg. Min krop gav efter, og sank dybt ned i briksen. I den følgende time blev jeg ført på opdagelse i krop og sind. Jeg blev bevidstgjort om de barndomstraumer, der lå i min krop, og blev professionelt og omsorgsfuldt ledt hen til et sted, hvor jeg kunne rumme, og udtrykke en stor sorg, jeg havde båret med mig, over at have mistet et familiemedlem.
Efter behandlingen forsvandt symptomerne, og energien vendte tilbage til kroppen, jeg kunne trække vejret igen.

Rudi har min varmeste anbefaling, og er meget kompetent som kropsterapeut og behandler.

De bedste Hilsner Ronni Vistisen

Ta’ ikke kun mine ord for gode varer