Som du råber i skoven, får du svar

Foredrag

Som du råber i skoven, får du svar!

– Et foredrag om udtryk –

 

Dit sprog afslører, hvad dit hjerte er fyldt af.
Hvordan taler du om og til dig selv? Er du en person, der ikke er værd at elske? Ja, så vil verden mere eller mindre gå uden om dig.

Føler du i stedet, at du er talentfuld, elskelig og nysgerrig efter at gøre en forskel i livet? Så vil du til gengæld meget tit opleve, at livet kommer til dig med nye mulighder og “gaver”.

Det er lige præcis det, der spejles tilbage mod dig fra dine omgivelser. For – som du råber i skoven, får du svar!

 

Udtryk dig fra hjertet

Mød kropsterapeuten Rudi Sorgenfri og billedkunstneren Jens Haubek i dette selvudleverende og underholdende foredrag, hvor de fortæller om deres oplevelser med at hjælpe sig selv og deres medmennesker med at udtrykke sig fra hjertet.

Med hver deres tilgang til opnå frihed gennem udtryk, fletter de deres erfaringer sammen til en fælles forståelse nemlig, at det du undertrykker eller udtrykker, styrer dit liv. Kom og få ideer til hvordan du forbedrer dit udtryk og dermed dit liv.

 

Verden har brug for dit udtryk

I dette interaktive foredrag bliver du sat overfor nogle valg i løbet af aftenen, som let kan integreres i hverdagen, så du kan blive mere autentisk i dit personlige udtryk – for verden har brug for lige præcis dig og den du i virkeligheden er.

Lidt om foredragsholderne

Udtryk dig sammen med Rudi og Jens

Rudi Sorgenfri

Rudi Sorgenfri er uddannet organisationssociolog og kropsterapeut. Han uddanner andre kropsterapeuter og psykoterapeuter, arbejder med grupper og individer, og lærer dem at slippe fortidens programmeringer, så de kan blive fri af begrænsende overbevisninger og mere hjertelige og autentiske i deres livsførelse og udtryk.

Læs mere om Rudi her

Udtryk dig sammen med Rudi og Jens

Jens Haubek

Jens Haubek er uddannet tv-billedjournalist, kropsterapeut og selvlært billedkunstner. Gennem workshoppene “Hul igennem til kreativiteten” og “Genskab dig selv på ny” underviser han i at udvikle personlig frihed og udtryk.

Læs mere om Jens her

Pris

195,- DKK

Sted & dato

København: Center for Krop og Bevidsthed, Tagensvej 85C, 2.sal, 2200 København N.

Dato: Torsdag d. 9. maj 2019 kl. 19.30 – 21.30