Sæt grænser

Aftenworkshop

Sæt grænser

– Sunde metoder til at slippe stress –

 

Hvad nu hvis stress…
✔ Er et sundhedstegn?
✔ Er et tegn på, at du rent faktisk er et stærkt menneske med et velfungerende nervesystem og følelsesliv?
✔ Er en reaktion, der aktivt minder dig om dine fysiske og psykiske grænser?

På workshoppen vil vi i fællesskab lege og mærke vores grænser, så du kan få en stærkere fornemmelse af, hvad du gerne vil sige ja eller nej til.

 

Hvad får jeg ud af sund grænsesætning?

✔ Større indre ro
✔ Mindre stress
✔ Bedre selvværd
✔ Mere givende relationer til andre mennesker

Kort og godt vil du opleve større selvkærlighed, når du siger ja til dit eget nej. Hvis du aldrig lærte som barn, at du stadig var elsket, når du udtrykkede dine grænser og sagde nej, men i stedet blev gjort forkert eller sendt ind på værelset. Så sidder de oplevelser stadig i din krop og nervesystem, når du står som voksen med samme forkerthedsfølelse og hellere vil sige nej end ja.

 

Krop og grænsesætning

Grænsesætning har et meget tydeligt kropsligt ind- og udtryk. Ved at træne dit nærvær ind i disse kropslige fornemmelser og energier, vil du kunne stå meget stærkere i din grænsesætning og bedre kunne håndtere den stressrespons, som du bliver udsat for fra dine omgivelser; job, samfund, familie, partner og andre sociale relationer.

Lær sund grænsesætning hos Rudi Sorgenfri Kropsterapi

Lidt om mig

Jeg er uddannet kropsterapeut hos TOTUM og arbejdssociolog fra CBS, og har siden 2014 arbejdet som kropsterapeut 1-1 og i grupper. En stor del af mine klienter, kommer til mig pga. stress. Når vi arbejder ind i de kropslige og psykiske mønstre, der har aktiveret stressen i voksenlivet, bunder de mange gange i en barnlig forkerthedsfølelse som tidlige udviklingstraumer og tilknytningsproblematikker. Ved siden af min klinik er jeg tilknyttet TOTUM – Skolen for kropsterapi som underviser på deres grund- og overbygningsuddannelser.

Læs mere på min blog om grænser og skam.

Grænsesætning og Wheel of Consent

Udgangspunktet for workshoppen vil være centreret omkring Betty Martins Wheel of Consent.

Consent betyder samtykke på dansk, og er et helt centralt begreb, når vi taler om sunde grænser. Workshoppen giver dig redskaberne og nærværet til at mærke dine egne og andres grænser, så du ikke bliver grænseoverskridende, og du ikke lader andre overtræde dine grænser.

 
Når du forstår de forskellige roller, du indtager i forskellige relationer og har nærværet ind i din krops intelligens, vil du lettere kunne sige JA eller NEJ og få nogle gode og sunde relationer til dig selv og andre!
 
Aftenens program:
  • Guidet meditation om grænser og energier
  • Kort oplæg om Wheel of Consent
  • Kropslige øvelser
  • Øve evnen til at mærke det sunde JA og NEJ

Målgruppe

Workshoppen for dig, der har brug for et kærligt rum sammen med andre, hvor du i fuld fortrolighed kan stille skarpt på, hvad sund grænsesætning er for dig. Jeg har valgt nogle effektive redskaber og øvelser, som du kan bruge derhjemme efter workshoppen.

Din deltagelse på workshoppen kræver ingen faglig viden om krop og psyke, udviklingstraumer og stress. Jeg skal nok fortælle dig det vigtigste i et sprog som alle forstår.

Maks. 12 deltagere pr. workshop

Pris

395,- DKK inkl. lettere forplejning i løbet af aftenen og efterfølgende elektronisk adgang til den indledende meditation.

Billetten kan ikke refunderes, men må gerne overdrages til anden person. Din plads på workshoppen er først reserveret, når du har overført DKK 395,- via MobilePay 36338 – Rudi Sorgenfri Kropsterapi.

Er billetten ikke betalt senest 24 timer efter tilmelding, vil du blive fjernet fra deltagerlisten pga. de begrænsede antal pladser på workshoppen.

Sted, dato & tidspunkt

København: Klinik Storm Sorgenfri, Vimmelskaftet 41A, 3.sal (der er trinløs adgang til klinikken med elevator)

Dato: Tirsdag d. 7. maj 2019 kl. 17.00 – 20.00

Vil du gerne have workshoppen ud på din arbejdsplads eller blive afholdt for en lukket gruppe, skal du sende mig en mail på info@rudisorgenfri.dk eller ringe til mig på 22 933 811 for at aftale nærmere.