Hvor stresset er jeg Rudi Sorgenfri Kropsterapi Nyhedsbrev

Du er sikkert mere stresset end du tror

Det er først, når du stopper op og lige trækker vejret dybt, du mærker dit stressniveau. 

Hvis du er, som mennesker er flest, så kommer stress gradvist snigende, fordi du er enormt tilpasningsdygtig i forhold til de udfordringer, som du står overfor på daglig basis. Heldigvis for det. Men har du ikke en fornuftig balance mellem handling og hvile og sørger for, at dine fysiske og mentale batterier bliver genopladet ved at spise fornuftigt, sove godt, omgive dig med de rigtige mennesker og have tid til egenomsorg. Ja, så er du måske allerede nu mere stresset end du er klar over. 

Mange af de klienter, jeg i bogstaveligste forstand har gennem mine hænder på daglig basis, er ikke klar over, hvor stresset deres krop og hjerne er før de frivilligt tager en pause fra “hamsterhjulet” eller kroppen og hjernen siger stop for dem gennem smerter eller følelsesmæssig ubalancer som angst eller depression. 

 

På 2 minutter giver stresstesten dig svar

Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev, får du tilsendt et link til min stresstest. Bruger du to minutter på at svare på testens spørgsmål, får du et præcist billede af dit nuværende stressniveau. Er du stresset? Ja, så får du i mit nyhedsbrev også viden omkring stress, konkrete fif og øvelser til at få mere fysisk og psykisk balance i hverdagen, så du bliver i stand til at få et mere stressfrit liv.

Bliv klogere på din stress og få mere balance i livet med mit nyhedsbrev
Bliv stressfri hos Rudi Sorgenfri Kropsterapi

Jeg har hjulpet mere end 3.000 klienter

Siden slutningen af 2014 har jeg på min klinik for kropsterapi hjulpet mere end 3.000 klienter med at blive smerte- og stressfrie. Ja, jeg har selv været der. Helt nede i hullet med stress. Og havde jeg dengang haft den viden, som jeg nu vil dele med dig i mit nyhedsbrev, så havde det ikke taget mig flere år at komme oven på igen. Rent faktisk var jeg slet ikke røget ned med stress på den måde, hvis jeg havde haft den viden dengang. 

Oprindeligt er jeg uddannet organisationssociolog fra CBS (2009), inden jeg i 2014 uddannede mig til Totum kropsterapeut. I dag står jeg med et ben i begge lejre – den videnskabelige og den alternative/spirituelle verden. Og den viden, jeg deler med dig i mine nyhedsbreve, tager afsæt i min videnskabelige interesse i sammenhængen mellem krop og psyke, min intuition samt min evne til at sanse og mærke mennesker fysisk og psykisk.

Ved siden af min praksis underviser jeg også på Totum – Skolen for kropsterapi på deres grunduddannelse i kropsterapi og på deres Masterclass i stress og choktraumer.

Kære Rudi!

 

Som jeg løbende har skrevet til dig gennem de seneste 3 år og som mit hjerte nu igen VIL, at jeg gentager; 

 

Here goes: du formidler så eminent, gør det så vedkommende og ‘nært’ alle disse virkemidler og autonome processer vores krop sætter i spil.

 

Mit system elsker at få genopfrisket ved læse dine ord om dét mit mentale allerede véd – for via din evne til at udtrykke og formidle synker det altid et lang dybere! 

 

Tak.

 

Methe Pedersen

Rudi Sorgenfri Kropsterapi støtter

Rudi Sorgenfri Kropsterapi støtter Børns Vilkår