Totum kroppsykoterapi

Totum Kroppsykoterapi

Totum kroppsykoterapi er 90 minutters samtaleterapi kombineret med dyb pulserende massage og ledmobilisering.

TOTUM kroppsykoterapi er for dig, der har en lyst og nysgerrighed til at arbejde i dybden med dine psykologiske mønstre. Session giver dig de optimale rammer for at arbejde med dine ubevidste sider af dig selv og din krops psykologiske erfaringer samlet op igennem din barndom og liv. Kroppsykoterapi hjælper dig til at bliver klogere på:

 

  • Hvordan du indgår i relationer med andre mennesker – både personligt og professionelt
  • Dine ubevidste overlevelsesstrategier og handlemønstre under pres og stress
  • Selvværdsproblematikker – dine grænser og behov
  • Nye livsstrategier, for at undgå at blive lagt ned af stress igen eller lande i forhold, der ikke er gode for dig
Totum kroppsykoterapi

Procesarbejdet tager udgangspunkt i den dybe pulserende massage og ledmobilisering fra Totum kropsterapi kombineret med metoder fra systemisk psykologi, kroppens udviklingspsykologi, gestaltterapi, narrative metoder og visualiseringer. Kombinationen af samtale og de manuelle teknikker til at “bladre” i kroppens fortællinger, skaber blivende forandringer hos dig, fordi du bliver bevidst om, hvorfor du handler som du gør, når du bliver presset.

Online Tidsbestilling

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte mig ganske gratis på mail eller tlf. 22 933 811 for at høre nærmere eller book en tid online.

Totum kroppsykoterapi

Mine kroppsykoterapeutiske sessioner er lagt an på dyb psykologisk procesarbejde gennem den kropslige visdom og bevidsthed, fordi din krop husker hele dit liv. Metoden gør:

  • At du kan slippe stress og smerter på et cellulært plan i muskler, bindevæv, organernes nervesystem og hjernen
  • Dine udviklings- og choktraumer bliver healet og placeret i den rette sammenhæng.
  • I den kroppsykoterapeutiske proces bliver både din hjerne og krop klar over, at du ikke længere er fanget i traumet
  • Får din hjerne til at danne andre og mere givende nervecelleforbindelser, så du kan leve et mere frit liv til glæde for dig selv og dine nærmeste relationer – privat og professionelt.
  • At du bliver et mere frit og mindre dømmende menneske – især over for dig selv

Er du ledig, studerende, pensionist eller elev hos TOTUM – Skolen for kropsterapi gives rabat på enkeltbehandlinger. Medbring dokumentation ved 1.behandling og notér det i kommentarfeltet ved booking.

Online Tidsbestilling

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte mig ganske gratis på mail eller tlf. 22 933 811 for at høre nærmere eller book en tid online.

Oplev mindre stress og smerter!

Gør som mere end 1.000 andre. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få lette og effektive øvelser og inspiration, der reducerer din krops og dit sinds stresstilstand. 

Tak for din tilmelding til mit nyhedsbrev!