Kropsterapiøvelser

Hvilke oplevelser holder din krop fast i?

Kropsterapiøvelser du kan lave derhjemme

Kropsterapi er mere end bare arbejdet ved briksen. Rent faktisk kan du gøre rigtig meget selv gennem kropsterapiøvelser for at genoprette din krop og dit sinds balance.

Er du i balance får kroppen plads til at reagerer ved ex. at ryste, når du bliver bange eller begejstret, græde, når du bliver ked af det eller meget glad. Hvis du ikke er komfortabel med at udtrykke dig, når følelsen opstår, vil det efterlade et spænd i kroppen, fordi du holder holder lidt igen – men bare rolig det spænd kan øvelserne hjælpe dig af med.

I mit arbejde med kroppen er jeg stærkt inspireret af den amerikanske læge Alexander Lowen, der var en af pionererne i den vestlige medicinske verden, der arbejdede med sammenhængen mellem krop og psyke. Mange af mine kropsterapiøvelser er inspireret af Alexander Lowens bioenergetiske tilgang til sammenhængen mellem krop og følelser.

Igennem sit arbejde med sine klienter fandt Alexander ud af, at kroppen enten spænder op eller giver efter, afhængig af de sanseindtryk vi bliver udsat for. Er vi trygge i vores omgivelser og føler, at vi bliver set og mødt, er der plads til at vi kan udtrykke os og kroppen kan udvide sig og give slip på oplevelsen. Gør det modsatte sig gældende, vil oplevelsen sætte sig som en sammentrækning og et spænd i kroppen.

Nedenfor guider jeg dig igennem forskellige kropsterapiøvelser, der kan hjælpe dig til at slippe stress, spændingshovedpine, kæbespændinger og andre ubalancer i din krop både fysisk og psykisk.

Har du brug for hjælp til øvelserne eller andre spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mig på tlf.: 22 933 811. Du må også meget gerne fortælle mig, hvordan du oplever at arbejde med øvelserne.

God fornøjelse!

 

Med venlig hilsen

Online Tidsbestilling

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte mig ganske gratis på mail eller tlf. 22 933 811 for at høre nærmere eller book en tid online.