Om Whilliam Simonsen

Jeg hjælper dig med at tage styringen i dit liv, så du kan sætte retningen i stedet for bare at flyde med strømmen

Kropsterapi hos Whilliam

900,- DKK for 60 minutter

Whilliam afhjælper din stress og angst med kropsterapi

De problemstillinger Whilliam har størst erfaring med at behandle er stressramte klienter, og dem der er ramte af følgelidelser som angst og depression.

Når Whilliam hjælper dig med dine fysiske og psykiske problemstillinger, trækker han på sine uddannelser, som TOTUM kropsterapeut og hans kandidatgrad i human fysiologi, og hans personlige erfaringer, når det kommer til stress og angst.

 

Whilliam møder dig i øjenhøjde

Hos Rudi Sorgenfri Kropsterapi har vi alle en stærk terapeutisk ballast, men vi supplerer også med vores personlige og menneskelige erfaringer. For vi møder mennesker som mennesker.

Kropsterapi handler nemlig om at kunne sanse, hvordan du har det så, så du bliver mødt i øjenhøjde som menneske. Det er nemlig mennesket, dig, der er det interessante. Ikke din “diagnose” eller tilstand. De er kun udtryk for en ubalance, og Whilliam hjælper dig til at finde ind bag ved problemet.

Når du kommer ind til Whilliam, møder du et menneske, som ved, hvordan det er at være menneske på godt og ondt. 

Både hans faglighed og personlighed bliver sat i spil, når han hjælper dig med at komme oven på igen efter stress, angst og depression eller andre fysiske problemstillinger.

Kropsterapi hos Whilliam

900,- DKK for 60 minutter

Hvad driver dig Whilliam?

Jeg er drevet af at se mennesker udfolde sig. Sådan som jeg ser på mennesker, har vi alle sammen et unikt formål og talent. En stor del af vores potentiale forbliver dog uforløst på grund af alle mulige indre og ydre begrænsninger.

Min erfaring er, at jo mere bevidste vi bliver om os selv, jo bedre kan vi træffe valg for os selv, som bringer os tættere på vores formål. Vi kan udfordre de begrænsninger, vi oplever og overkomme dem. I sidste ende kan vi blive gladere og mere hele mennesker.

Siden jeg begyndte at studere idræt og humanfysiologi, har jeg mærket et dybt ønske om at hjælpe andre mennesker. Til at starte med var mit fokus på sportsudøvere og præstation og senere på sundhed.

Under og efter min kandidat arbejdede jeg med forskning i sundhedsfremmende idrætsaktiviteter.

Med tiden voksede min interesse i psykisk og personlig udvikling, og jeg havde mere og mere lyst til at arbejde og kommunikere med mennesker direkte, og ikke kun gennem videnskabelig formidling.

Nu føler jeg mig på min rette hylde, hvor jeg kan kombinere min viden om kroppen og psyken i en helhedsorienteret behandling, som tager hånd om hele dig, når du lander på min briks.

Uddannelser

  • 2020: Totum Kropsterapeut v/ Totum – Skolen for kropsterapi
  • 2016: Cand.scient humanfysiologi – KU
  • 2014: BSc idræt – KU
 
Kropsterapeut Rudi Sorgenfri Kropsterapi København

Hvem er Whilliam?

Jeg hedder Whilliam og er født i 1988.
 
Jeg er uddannet TOTUM kropsterapeut og Humanfysiolog fra Københavns Universitet.
 
Jeg bor ved Amager Strand med min kæreste Emilie og min hund Sophus.
 
Hver dag bliver jeg en lille smule klogere på, hvorfor vi handler som vi gør, og hvad der gør os til dem vi er. Og vigtigst af alt: Hvordan vi selv tager styringen i vores liv, så vi kan sætte retningen i stedet for bare at flyde med strømmen.